Despre

Informatii despre Florys Print

SC FLORYS DESIGN EVENTS SRL s-a infiintat in 2013 si este o firma de publicitate care ofera servicii complete si care isi desfasoara activitatea in Cluj-Napoca.
Firma noastra de publicitate este o afacere orientata spre servicii dedicate crearii, planificarii si gestionarii mijloacelor de publicitate si a altor forme de promovare a clientilor nostri. Fiind o firma independenta, suntem în masura sa oferim un punct de vedere obiectiv, astfel încât clientul sa îsi vânda produsele sau serviciile. În plus, avem capacitatea de a gestiona strategiile de marketing si de branding ale clientilor nostri.
Clientii nostri provin de obicei din sectorul de afaceri, cum ar fi întreprinderile si corporatiile mic si mari, dar includ, de asemenea, si organizatii non-profit .
Deviza noastra este: “Daca vrei sa arati impecabil, te lasi pe mana unui designer de haine, iar acesta apeleaza la un croitor de clasa. Daca vrei ca si compania pe care o reprezinti sa arate impecabil in ochii clientilor tai, te adresezi unui profesionist in publicitate. Noi suntem acel croitor de clasa ce da viata imaginii pe care o doresti pentru compania ta.”
Consideri ca afacerea ta are nevoie de un pic de culoare? Noi suntem partenerul perfect. Va oferim o gama variata de produse de o calitate foarte buna acoperind mai multe segmente: 1. Print indoor 2. Print outdoor 3. Tipar Digital 4. Tipar Offset 5. Signalistica 6. Design Graphic. 7. Litere volumetrice si casete luminoase 8.Obtinere autorizatii reclame
Cererile de pret si comenzile se trimit doar in scris pe email,deoarece preturile se fac in functie de produsele , cantitatile ,nr de bucati, culori, dimensiunile, caracteristicile acestora.