Testimoniale

Parerile clientilor despre noi

Cateva cuvinte ce reprezinta in totalitate Florys Designevents dupa colaborarea cu ei: CALITATE, PROMPTITUDINE, AMABILITATE, PRET ACCESIBIL. Va multumim pentru aceasta colaborare si cu siguranta vor urma si altele in viitorul apropiat!

Ne gasiti si pe Facebook: https://www.facebook.com/rivulusdance

Rivulus Dance

In 06-07 Iunie am avut ca sponsor Florys Design Events, care ne -a ajutat mult in promovarea etapei a II-a a campionatului national de enduro al României. Apreciem profesionalismul si promptitudinea de care au dat dovada pe parcursul colaborării.

Ne puteti gsi si pe Facebook: https://www.facebook.com/cluj.enduroforyou

Florin Tomos

Club Sportiv4 YOU.ro

Sunt extrem de multumit de colaborarea avuta pana in acest moment. Tineti-o tot asa ca adevarati profesionisti!

AT PLAST SRL

Florys Designevents este una dintre cele mai bune firme de design din Cluj. Se remarca prin seriozitate, promptitudine,preturi mici si nu in ultimul rand prin prin cele mai bune sfaturi de design pe care ti le propune. V-o recomand tuturor!

Aurelia Tentea

Administrator, Giulia Plant Tehnomed Cluj-Napoca

Pentru Casa del Sole a fost solutia cea mai adecvata activitatii noastre pentru ca am obtinut mereu rapid de la machete la imprimate si sigle extrudate. Viteza, calitate buna si preturi mici. Pentru noi, Florys Design este un partener ce il recomandam cu caldura.

Anca Moldovan

Administrator, Casa del Sole

Am colaborat in mai multe randuri cu Florys Print si am fost foarte multumit de promptitudinea lor cat si de calitatea lucrarilor. O sa mai apelez la ei si ii recomand!

Remus

CEO, Web & IT Solutions Provider

Dupa inca un an de colaborare cu firma Florys Design Events reafirm ca este o echipa de profesionisti, cu inalte standarde de calitate, raspuns promt si preturi bune. II recomand cu draga inima!

Dana

Administrator, Floraria Dana Floresti

Foarte promti si lucrari de calitate. Am sa revin cu comenzi.

Florin Borbe

Bfs Autologistic

Colaborarea noastra cu firma Florys Design Events consta in inscriptionare, imprimare echipamente sportive echipe de fotbal copii si juniori. Pe echipamentele de joc si de antrenament au fost imprimate sigla clubului, numele clubului si a sponsorului respectiv numerele de joc pe tricou si sort. In afara de inscriptionarea echipamentelor sportive, firma Florys Desig Events a executat un banner publicitar pentru clubul nostru, amplasat la Baza Sportiva Unirea, copiii la fiecare antrenament admirandu-l la intrarea pe teren. Colaborarea va continua si pe viitor.
Ne puteti vizita si pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/fotbaljuniorul

Tatar Tamas

Presedinte, ACSF Juniorul Cluj

Nu am cuvinte sa definesc, am ramas placut suprins de calitatea,profesionalismul si rapiditatea voastra. Recomadam cu incredere calitate la preturi accesibile. Multumim Florys Design Events”.

Ne puteti gasi si pe Facebook: https://www.facebook.com/salonsignaturecluj

Crina B.

Salon Signature by Crina.B

Va adresez aceasta scrisoare de recomandare deoarece in calitate de client al firmei Florys DesignEvent sunt foarte multumita si o recomand tuturor persoanelor care doresc sa fie promovata imaginea firmei lor sau al persoanei lor fizice, deoarece sunt foarte operativi ca termen de executie ,,Calitate superioara si un pret excelent”.

Daniela Soporan

Administrator, SC SDC MOBILE SRL-D

Multumim echipei Florys DesignEvents pentru colaborarea deosebita! Seriozitate, multa bunavointa, relatie win-win, preturi accesibile si calitate, sunt atributele care ii descriu!

Administrator, Salon de Infrumusetare DAL